Inloggen

Gradua Huiswerkbegeleiding

Het maken van huiswerk, beheersen van studievaardigheden als plannen en organiseren, en daarnaast rust en motivatie zijn belangrijke voorwaarden voor het verkrijgen van goede schoolresultaten. Soms zit het even niet mee op school en hebben leerlingen tijdelijk extra hulp nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Ouders zijn niet altijd in staat om deze hulp te kunnen bieden en/of willen daarbij bewust ontzorgd worden.

Gradua Huiswerkbegeleiding is een betrouwbare en deskundige partner van het Pius X College bij de huiswerkbegeleiding van onze leerlingen. Het huiswerkbegeleidingsinstituut is gevestigd in onze school en daardoor kunnen leerlingen na de laatste les op school blijven om onder professionele en deskundige begeleiding van Gradua huiswerk te maken. Als de leerling vervolgens thuis komt is het huiswerk (gecontroleerd) af en het leerwerk overhoord.

Door deze samenwerking is Gradua in staat om huiswerkbegeleiding bereikbaar te maken voor de leerlingen door het aanbieden van verschillende begeleidingsvormen en door daarbij vriendelijke tarieven te hanteren.

Voor meer informatie over Gradua Huiswerkbegeleiding kijk op: www.gradua.nl

Bekijk hier de flyer van Gradua.